Gebedsspelen Vision Games - Fighter KF7 15 maart 2009
Vanuit een gevechts-vliegtuig geestelijke oorlog voeren.
Je zit in een gevechts-vlieger, in een soort straaljager. In de cockpit zie je vele knoppen die je kunt gebruiken. Stel een dashboard voor met vele laserstralen die het terrein afzoeken. Stel 'g2' voor om bommen te werpen wanneer je in vijandig gebied komt. Door 'L2' vuur je met laserstralen als er vijandige lucht-eenheden op je afkomen. Door 'K2' zet je laserblokken om een voorwerp om het te toetsen. Vanuit de laserblokken komen kleinere blokken van witte laserstralen die het object onderzoeken. Is het voorwerp vijandig, dan rekenen die laserblokken daar vanzelf mee af, en daarom moet de 'K2' je basis-oorlogsvoering zijn. Heb je eenmaal door of het een vijand is, dan kun je verder gaan met de 'L2'. Deze laserstralen zijn over het algemeen geel, en soms rood. Door rode laserstralen wordt er extra energie gewijd aan het zoeken van mogelijke gevangenen van de goede partij, goede vrijgekomen objecten, die zo door de rode laserstralen ook opgestraald worden in jouw vliegbasis.

Nadat je door een aantal vijandelijke linies bent heengegaan kom je in een unit van je thuis-basis terecht. Het zijn laserstralen geheel van zacht blauwe kleur die zich steeds meer verdichten. Even later is de stof zo dicht dat je uit kunt stappen. Een engel leid je tot een volgende hal. Eerst geeft hij je een laserkanon met blauwe laserstralen die je kunt activeren door 'R7' voor te stellen. In de hal waar jullie naartoe gaan zijn grote reuzenspinnen met hele lange harige poten die zich aan ruggegraten kunnen vasthechten om zo de zenuwen van hun slachtoffers over te nemen. Het is jouw taak om ze te overwinnen. Proberen ze zich aan je vast te hechten stel dan 'M8' voor, waardoor je een medicijn neemt zodat de poten van de spin moeten loslaten, en het gif uit je lichaam verwijderd wordt. Stel dan voor dat er een soort witte gelei in je lichaam ontploft zodat het genezings-sap zich verspreidt. Loop door het gangpad heen, en versla de ongeveer veertig spinnen. Je kunt de laserkanon extra bijsturen door een cursor voor te stellen. Sommigen zijn moeilijker te verslaan dan anderen, en dan moet je soms gewoon wat extra vaak schieten.

In de volgende hal moet je op zoek gaan naar een boog, pijlen en vier rode ballonnen die je kapot moet schieten. Dan gaat de volgende deur open, en dan moet je een atoombom onschadelijk maken. Zodra je dat hebt gedaan moet je zo snel mogelijk terug naar je gevechts-vlieger. Er zullen wat explosies plaatsvinden en een grote deur in de galaxie zal opengaan waardoor je met je gevechtsvlieger heen kunt gaan. Gebruik weer de 'g2' om bommen te werpen, 'K2' om te scannen, en 'L2' om te vuren door lasers.