Nuls Reisbureau De Spel-Computer van Meneer Nul (Introductie gebedsspelen) 2002
Sommige mensen willen met het woordje "genade" anderen bewust of onbewust onderdrukken. Maar God zegt er is loon naar werken en daarin kun je je waardigheid weer terugvinden. De arbeider is z'n loon waardig. Je hebt eigen verantwoordelijkheden, en moet zelf een groei-proces ondergaan, over de wegen die God voor jou heeft aangelegd. Hij heeft deze wegen eerst zelf betreden....

"De Spel-Computer van Meneer Nul"

Sommige mensen willen met het woordje "genade" anderen bewust of onbewust onderdrukken. Maar God zegt er is loon naar werken en daarin kun je je waardigheid weer terugvinden. De arbeider is z'n loon waardig. Je hebt eigen verantwoordelijkheden, en moet zelf een groei-proces ondergaan, over de wegen die God voor jou heeft aangelegd. Hij heeft deze wegen eerst zelf betreden.

We mogen dus een zekere loon-trots hebben. Een zoete gezonde trots, die laat zien dat wij waardig zijn, vanwege onze houding. Als wij niet met de zonde meepraten dan betaalt God ons daarvoor, dan ontvangen we een blik in Zijn Tranen die Hij ons in vertrouwen laat zien.

Deze Tranen hebben het heelal gecreeerd en zullen het heelal transformeren.

In spelletjes worden de verantwoordelijkheden en loonmechanismes vaak weerspiegeld, vandaar een middel wat Meneer Nul gebruikt.

Het wordt weleens "De Spel-Computer van Meneer Nul" genoemd. Voor jong en oud ... Kom, wanneer je je hiervoor te oud voelt, besef dan dat God zegt : Kom als een kind.

Het spel, als weerspiegeler van een heleboel belangrijke dingen :

*toerusting

*strategieen

*de streken van de vijand

*verlichting in je angst voor de vijand

*voorwaarden

En nog een heleboel dingen ... God wil dat jij deze dingen ontdekt.

Gebeds-Spelen I - De Strijd tegen de Valse Bloemenkoningin