VerhalenNuls Reisbureau
Welkom bij Meneer Nuls Reisbureau


Meneer Nul heeft een speelgoed-fabriek. Hierin maakt hij allerlei soorten speelgoed. Hij maakt karikaturen van de duivel, en de moeilijke dingen van God zet hij om in speelgoed om het simpel te houden. Simulators noemen we dat. Net zoals piloten voordat ze de lucht in gaan eerst op de grond oefenen. Deze dingen zijn voor onze veiligheid.

Achter deze speelgoed-fabriek staat een speeltuin voor Gods kinderen, waarin ze in het klein leren om te gaan met Gods dingen. En achter die speeltuin staat Meneer Nuls Reis bureau, waar je veilig kunt reizen. Het gebeurt eigenlijk allemaal in dit bureau.

Wist je dat Meneer Nul ook rookt ? Of schrik je daar een beetje van ? Hoeft niet hoor ... Hij rookt demonen. Dat staat ook in de Bijbel, in het laatste boek Openbaring, waar God de demonen tot as verbrand, en de rook stijgt op.

Zijn dat geen enge dingen ? Nee hoor, niet als je Meneer Nul heet ...

Meneer Nul heeft ook een snoep-fabriek. Nu is er onderscheid tussen het snoep van de duivel en Gods snoep. Ken jij daar Bijbelteksten over ? Of lees je niet zoveel in de Bijbel ... ?

Meneer Nul wil de Bijbel vereenvoudigd zien, en wil ook de gevaren ervan aanwijzen. Want ja, je kunt de Bijbel al snel misbruiken, als een snel paard naar macht, eer en geld ... of zelfs leedvermaak ...

Meneer Nul noemt dat de duivel z'n reisbureau ...

Weet je dat Gods Snoep, het zoete en de honing, jou je waardigheid willen teruggeven ?

Dat is waar God met Zijn Volk naartoe gaat : Naar het land van melk en honing ... Waar we recht hebben van bestaan, waarop we trots mogen zijn in God. Daar komen we alle dingen tegen die de duivel had omgedraaid.
De Spel-Computer van Meneer Nul (Introductie gebedsspelen)
Sommige mensen willen met het woordje "genade" anderen bewust of onbewust onderdrukken. Maar God zegt er is loon naar werken en daarin kun je je waardigheid weer terugvinden. De arbeider is z'n loon waardig. Je hebt eigen verantwoordelijkheden, en moet zelf een groei-proces ondergaan, over de wegen die God voor jou heeft aangelegd. Hij heeft deze wegen eerst zelf betreden....
Gebeds-Spelen I - De Strijd tegen de Valse Bloemenkoningin
Hoe Jezelf te Vereenvoudigen Je hebt een belangrijke gebedsopdracht te volvoeren. Je krijgt een aantal wapens mee die je tijdens je opdracht zult ontdekken. Bekijk je pistool : Er is een blauwe straal van ijs om de tegenstanders mee te bevriezen en te isoleren. Een groene straal, van groei, waarmee je de poorten kunt laten ontstaan als de weg je belemmerd wordt....