Welkom op Hotel Dagdroom

Theologische Thrillers
Verhalen
Grappen
Poezie
en de officiele webhalte van Meneer Nul
(Kerkelijk satirisch Stripmagazine)

Uitspraak van Meneer Nul
"Soms moet je een beetje graven om bij de waarheid te komen. Het verhaal laat de vele lagen zien, als Jacobs Ladder. Het verhaal, nogsteeds het voertuig van de geest."


U bevindt zich op Hotel Dagdroom, de officiele webhalte van Meneer Nul. U kunt hier heerlijk wegdromen in de geheimen van Gods Koninkrijk. We maakten al kennis met Meneer Nul op de website van IHAO Europe waar hij bij ons aandrong op een geheel eigen plekje. Eentje waar hij al zijn creativiteit volledig in kwijt kon en naar hartelust kon schrijven, want hij mag dan een nulletje wezen (waar hij zich overigens heel veilig bij voelt), schrijven kan hij zeker. Tjonge jonge, na Perettie nu ook Meneer Nul met theologische thrillers, en he, nog gratis ook. Scheelt dat even in de portemonee ! Lezen dus of opslaan en uitprinten want reken maar dat ze spannend zijn en de moeite van het lezen waard.

Ook over de pinkstergemeente is Meneer Nul nog niet uitgesproken. Hij reist zo wel is rond en maakt dan toch vrij veel mee. Als een Nul kun je natuurlijk niet onopgemerkt blijven tussen al die mensen die zo actief meedoen. Ze vragen ook regelmatig aan Meneer Nul of het wel goed met hem gaat. Hij zegt dan: ja hoor prima. Meestal zit hij ook achteraan. Nee, niet omdat hij bij die jongeren hoort die zich heel stoer willen voelen, nee voor profetisch overzicht zodat God hem veel kan laten zien van wat er aan de hand is in zo'n gemeente. Mensen kijken dan ook wel is boos achterom als hij binnenkomt in de zaal. Ze hebben dan een blik van wat voor storende invloed komt er nu toch binnen. Meneer Nul kijkt dan op zijn beurt ook maar achterom want aan hem kan het toch niet liggen. Hij is tenslotte Meneer Nul !
Veel leesplezier !


Bezoek ook :
Meneer Nuls Bioscoop voor al uw theologische Thrillers met o.a.:
Meneer Nul kent geen copyrights. Alles mag vrijelijk geprint en verspreid worden. Het is ten strengste verboden deze geschriften onder trademark, copyright of andere bedreigingen te publiceren, uit te zenden of uit te voeren. Verder is Meneer Nul voor geen splinter verbonden met onofficiele en illegale uitvoeringen van Hotel Dagdroom.