VerhalenOnderschept
Onderschept door Meneer Nul
De Spiegel van Paradox
Het is druk in de kerk. Er is een kerstdienst, en de zaal zit vol. Sommigen hebben familieleden meegenomen. Esther en Peter zitten achter in de kerk. Zo kunnen ze alles goed zien, alhoewel het wel erg donker is. In de hele kerk zijn er wat kleine lampjes die de sfeer heel geheimzinnig maken, en er branden hier en daar wat kaarsjes...
Het Dagboek van Schoolmeester Rateldonk - Deel 1 De Wraak van het Rode Fietsje
Ik zag hem hangen, hoog op een berg, aan een hoge boom. Tegen de boom stond een fietsje geparkeerd ... een rood fietsje. Ik klom naar boven, naar de top van de boom, waar hij hing. Ik hoorde een moeder's schreeuw. Ik zag hem hangen, daar, aan de top van de boom. En onweer hing in de wolken. Ik durfde al haast niet te kijken, de horror die ik daar zag. Twee mannen hielden hem vast, of waren het twee beren ? Rode verf zat op zijn neus en voorhoofd. Hij sliep, ze hadden hem een slaappil gegeven....
Het Dagboek van Schoolmeester Rateldonk - Deel 2 Het Geheim van de Zebra Brug
Ik liep door de straten van Luik, een Belgisch stadje. Op elke hoek kwam ik een klein mannetje tegen met een hoedje, zeggende dat mijn hoedje scheef of recht stond. Het wisselde zich telkens om. Is dit de wraak van het rode fietsje ? Aan het einde van de stad staat een brug, genaamd 'De Zebra Brug'. Een vrouwelijke engel in lang blauw gewaad wenkt mij om tot de brug te komen. Ik word een beetje duizelig en misselijk, alsof alles in mij wordt omgedraaid.
Morris Cerullo Bijbel (exclusief)
Belangrijk voor uw redding ...!
Oproep Euro-Pils-Conferentie
Deze oproep is enkele jaren geleden verspreid door de organisators van de Euro-Pils-Conferentie en vervolgens door een van onze kanalen in onze handen gespeeld. We hebben toen besloten om het te publiceren vanwege de schokkende en verontrustende inhoud !
Uitnodiging De Bejaarden-Blessing
Sinds 1994 is het dan zover. Het bejaarden-evangelie is doorgebroken, vanuit Toronto. Als gelovige kun je nu heerlijk met pensioen gaan. Is dat niet geweldig ?!