Onderschept Oproep Euro-Pils-Conferentie 1997
Deze oproep is enkele jaren geleden verspreid door de organisators van de Euro-Pils-Conferentie en vervolgens door een van onze kanalen in onze handen gespeeld. We hebben toen besloten om het te publiceren vanwege de schokkende en verontrustende inhoud !
=> OPROEP TOT GEBED EN VASTEN

Zoals u misschien wel weet is er een nieuwe Euro-Pils-Conferentie op komst. En wel op 8, 9 & 10 mei in de Jaap Edenhal in Amsterdam

Ik, Mahesh Maffia, zal dan de hoofdspreker zijn. Maar ik heb verontrustend nieuws wat ik even onder uw aandacht wil brengen:

Er is een grote oproer-kraaier opgestaan, met als naam: Meneer Nul. Hij roept mensen op tot zelfverloochening, kortom; iedereen moet een nulletje worden. Dit brengt natuurlijk geen geld in het laatje. Dit snijdt geen hout. Vandaar een groot gevaar voor ons. Mensen worden zo tegengehouden om onze pils te drinken, en gaan zo zelfs aandacht besteden aan anderen, brengen weer vast voedsel met vitamines op tafel, voedsel met bouwstoffen en meer van dat soort vieze dingen. Onze toetjes worden zo op een lager peil geschoven wat betreft het waardegehalte. Belachelijk, vindt u niet / Vandaar deze oproep !

Ik heb het al met Jaap Zieleman en met Dolf de Voogd van de Taarten besproken:

HIER MOET WAT AAN GEDAAN WORDEN !

Hier een paar citaten uit de beruchte meneer Nul-bladen, om u een beeld te geven van deze schurk:

'(..) Toronto-gemeentes noemen zich charismatisch, maar dan kunnen we sterke drank ook charismatisch noemen. Het heeft hetzelfde effect op de mensen. Wat is het verschil ?
We moeten weer naar echte charismatische gemeentes gaan, waar de namen van de heersende engelen en demonen bekend zijn, waar de verborgen motieven van de mensen aan het licht komen (..).'

Verder schrijft hij:
'(..) Mensen die kritiek hebben op bladen zoals die van ons, omdat die zo hard zijn, die mensen moeten gewoon geen christen worden. Ze moeten bij een gezelligheids-club gaan werken, als artiest, waar ze het iedereen naar de zin kunnen maken. Mensen die niet hard en dwaas kunnen zijn, als dat nodig is, die moeten gewoon niet in het evangelie zijn. Jezus kwam niet om vrede te brengen, maar het zwaard, de scheiding. De liefde is de liefde niet als ze zich niet afscheidt van de haat. De liefde haat de haat. De liefde vernietigd de haat, door ermee te spotten, erop te toornen, en door erom te lachen, zoals Psalm 2 ons dat zo mooi laat zien (..).'

Tot zover Meneer Nul.

En staande op Psalm 2 bouwt Meneer Nul voort. Hij heeft zelfs al een stripblad met ons als karikaturen. Morris Contanto en Rodney Dementie zijn bijvoorbeeld al aan de beurt geweest, maar volgens Nul is hij nog lang niet klaar. Kortom: dit heerschap moet aangepakt worden, want zo kan het niet langer. Of moeten we soms wachten totdat we allemaal domme stripfiguren zijn geworden ? We zijn nu al een lachertje. Moet het nòg erger worden ? Zowaar ik Mahesh Maffia heet: DAT NOOIT !
Ondersteun ons dus. Kom naar de Euro-Pils-Conferentie in mei. We moeten onze krachten samenbundelen.

Ik hoop dat ik u hierover voldoende heb ingelicht.

Uw Liefhebbende

Mahesh Maffia