Inhoud:Gebedsspelen

Welkom bij de Gebedsspelen online waarmee u als in een simulator veilig geestelijke oorlogsvoering kunt doen. Deze spelen werken als een verhaal, zodat u u altijd kunt dissocieren. U bepaalt altijd zelf in hoeverre het realiteit is. Het werkt door uw geloof, uw gebed en uw voorstellingsvermogen, uw gedachten, waarop God profetisch aanvullingen kan geven door Zijn engelen. Daarom is het ook een soort goddelijke "virtual reality".

Dream Games - De Verschrikkelijke Speldenvrouw
Met een laser-kanon gaan de dingen ineens een stuk beter.
Gebedsspelen online - De Lichte Vlam
Je krijgt een opdracht van de Heer die aan het kruis hangt. Je hebt Hem opgezocht in een grot, en er schijnt niets te zijn dat je kan doen. "Ga naar de Filistijnen," spreekt Hij, "en versla hen." De Filistijnen hebben een kooi om het kruis heengebouwd, en je komt er niet doorheen. Christus wijst met zijn hoofd naar één van de wanden van de grot waar een flinke gun hangt.
Gebedsspelen online - Het Levenswater
Welkom bij een nieuw gebedsspel waar u weer op een veilige manier deel kunt hebben aan de geestelijke oorlogsvoering.
Gebedsspelen online - Jacht op het Levensbrood
Welkom bij dit Gebedsspel waarmee u als in een simulator veilig geestelijke oorlogsvoering kunt doen. Dit spel werkt als een verhaal, zodat u u altijd kunt dissocieren. U bepaalt altijd zelf in hoeverre het realiteit is. Het werkt door uw geloof, uw gebed en uw voorstellingsvermogen, uw gedachten, waarop God profetisch aanvullingen kan geven door Zijn engelen. Daarom is het ook een soort goddelijke "virtual reality". Het spel begint met een kerker waarin u als speler gevangene bent van Egypte.
Vision Games - Engelen en Monsters
Weer een gebedsspel dat werkt door je geloof, gebed en je voorstellingsvermogen, waar de engelen dan weer profetisch op kunnen reageren. Werk spelenderwijs samen met hen, of onderga het gewoon puur als een verhaal.
Vision Games - Fighter KF7
Vanuit een gevechts-vliegtuig geestelijke oorlog voeren.