LinksIlluminatie, Vm, Wereldsamenzwering etc
Bits of Freedom
Komt op voor Digitale burgerrechten met een interessant nieuwsbrief archief en Dosiers. Info over Downloaden van muziek, over auteursrecht enz.
De Stelling Onderzoeksgroep Vrijmetselarij
Stichting Argus' site over BROEDERSCHAPPEN, GEHEIME GENOOTSCHAPPEN, RIDDERORDEN, VRIJMETSELARIJ. Een overzicht van Orden, Graden, Ritualen.
Eindtijd Informatie Web
Veel info over het merkteken 666 door middel van computer technologie. En eindtijd informatie vanuit een natuurlijke interpretatie van het boek Openbaringen.
Geschiedenis van de occulte en mystieke broederschappen
De titel zegt het al. In ieder geval iemand die zijn huiswerk gedaan heeft.
Het Anti-New Age Web
Met daarop het Handboek ter bestrijding van de new age: Voor christenen die meer willen weten over de plannen van de New Age zoals infiltratie in de kerken en op de preekstoel, uitdoving of overname van de gaven van de Geest, strategie├źn van de new age en wat we als christenen hier tegen kunnen doen. De geestelijke wapenrusting uitgelegd, het boek Openbaringen belicht en schokkende New Age onthullingen !
Opus Dei en de RK Kerk
"Op 2 oktober 1928 hoort Jose Maria Enscriva de Balaguer tijdens een retraite in Madrid klokken luiden. Voor hem was dat een teken dat God hem opdroeg om een nieuwe heilige weg uit te stippelen voor gewone mannen en vrouwen. Onder de naam Opus Dei begint hij met het ontwikkelen van een zogenaamde lekenorganisatie. Leken zijn in dit geval lieden die wel de katholieke geloften aflegden, maar verder gewoon hun profane werk en levenswijze voortzetten. De organisatie kenmerkt zich door het zweren van onvoorwaardelijke trouw aan de paus en is fel gekant tegen de democratisering binnen de kerk. Inmiddels kent Opus Dei meer dan 84.000 leden waarvan er ongeveer 1800 het priesterschap dragen en is er een veelvoud aan sympathisanten. Sommige spreken over Opus Dei als een sekte en anderen noemen het liever een orde. Hoe het ook zij, Opus Dei is een krachtige organisatie die zijn wortels tot diep in het Vaticaan heeft."
Security.nl
Actuele informatie wereldwijde over virussen, hackers enz.