IHAO Europe

Thema: Charismatische Geschiedenis, Kerkgeschiedenis, Profetie en Toetsen, Demonie en Bevrijding, Het Lijden, Territoriale Oorlogsvoering
U vindt op deze site een breed scala aan bijbelstudies met nadruk erop dat de charismatische wereld onder te verdelen is in een goddelijk charismatisch deel en een demonisch charismatisch deel. Ook doen wij kerkgeschiedkundig onderzoek naar de valse fundamenten van de kerk.
Met deze website, ook bekend als "De Int Hermitatische Orders" en "De Profetische Website van Nederland en Belgie" en nu onderdeel van IHAO World, begon het allemaal nu al weer wat jaren geleden met artikels als "De Strijd tegen de Territoriale Machten" en "De Zondvloed". Vanaf die tijd zijn er een hoop nieuwe artikels en diepgaande studies bijgekomen over de charismatische wereld, over profetie en toetsen en het onderscheid der geesten, over demonie en bevrijding en geestelijke oorlogsvoering en de kerkgeschiedenis. We bidden dat deze site u in een diepere relatie met God zal brengen.
Vriendelijke Groet,

IHAO World