Veel Gestelde VragenDeze Website 1 november 2004

Opslaan van artikelen, problemen met achtergrond, sites op cd-rom enz. U leest het in deze faq.
Laatst bijgewerkt: maart 2009

Introductie
Laadtijd pagina's anti-new age web
Kunt u mij de artikels toesturen op cd rom of op papier ?
Zijn er ook nog andere media beschikbaar ?
Geven jullie ook een blad of periodiek uit ?
Blijven de artikels op de site staan ?
Hoe kan ik artikels en verhalen opslaan ?
Tip - Volledig scherm
Nawoord

Onderwerp: Introductie
Antwoord Opslaan van artikelen, problemen met achtergrond, sites op cd-rom enz. U leest het in deze faq.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Laadtijd pagina's anti-new age web
Hoe komt het dat de webpagina's van Het Anti-New Age Web zo tergend langzaam komen. Is dat de tegenstand van satan of is dit normaal ?
Antwoord Het Anti-New Age Web bevat "Het Handboek ter Bestrijding van de New Age". Dit is in het verleden allereerst op papier verschenen. Hetzelfde geldt voor veel andere artikelen. Toen we ons nog niet op het internet begaven kregen mensen deze per post toegestuurd. Later zijn we ze allemaal op internet gaan zetten en zijn de meeste, vooral de minder lange, gewoon ingetikt. De langere boekjes zoals bijvoorbeeld Profetie - Speelgoed of Dynamiet, De Orkaan Deel 1 en 3 en dus ook het Handboek ter Bestrijding van de New Age zijn toen vanwege het vele werk ingescand als afbeelding. De eerste twee zijn later alsnog overgetikt maar de laatste staat er nogsteeds op als ingescande tekstafbeelding. Vooral als u verbinding maakt met een modem kan het dus inderdaad eventjes duren voor een pagina geladen is omdat een afbeelding veel groter is dan dezelfde tekst gewoon als tekst. Ik kan u dus gerust stellen dat het geen tegenstand van satan is.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Kunt u mij de artikels toesturen op cd rom of op papier ?
Het lukt mij niet goed om de pagina's van het Anti New Age Web op te slaan. Wilt u zo vriendelijk zijn mij deze paginas toe te sturen. Is daar de mogelijkheid toe ?
Iemand anders stelde ons dezelfde vraag met daarbij: "afdrukken op de pc wordt een hele klus met de grijze achtergrond. En de leesbaarheid is dan ook een stuk minder".
Antwoord De grijze kleur ontstond tijdens het scannen in sommige gevallen omdat de tekst van de achterkant er door heen kwam. Dit kon ik alleen verhelpen door ze donkerder te maken. Het toesturen van deze pagina's is zeker mogelijk. U kunt geheel kosteloos een kopie krijgen van het origineel op papier of op cd-rom van het Handboek ter Bestrijding van de New Age door contact op te nemen met IHAO op het Forum en Members Area. Omdat we op php en een database systeem zijn overgestapt zijn de Thema Sites helaas niet op cd-rom verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u die artikels, verhalen en andere informatie opslaan bijvoorbeeld in een Word-document door middel van kopieren en plakken of iedere pagina appart opslaan via Bestand > Opslaan als.. Ook kunt u de gehele IHAO website zelf downloaden op uw pc met de gratis editie van PageNest wat vrij makkelijk gaat en een hoop tijd en moeite bespaart.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Zijn er ook nog andere media beschikbaar ?
Zijn er nog andere media die u verspreidt zoals tapes, boeken, cd-roms enz ? Ik wil er graag voor betalen, want ik dweep met jullie, eindelijk duidelijkheid en geen moeilijk gedoe, dus ook voor de gewone mens te begrijpen.
Antwoord Zoals hierboven geschreven zijn we van "boekjes/nieuwsbrief" (kopie├źn) vorm naar het internet gegaan. We geven en gaven geen boeken uit en we verkopen ook niets cq vragen geen geld zoals andere bedieningen dat wel doen. Alles is geheel kosteloos. We plaatsen al ons onderwijs op de website. Meer hierover kunt u lezen in De Vloedgolf deel 1 en deel 2. Ieder christelijk produkt wat verkocht wordt mist per definitie een deel van Gods Zegen en is in het ergste geval in ieder geval deels demonisch geinspireerd / niet zuiver.
Om verder terug te komen op uw vraag. De interactieve serie Gebeds Reizen is oorspronkelijk op cassette verschenen en overgetikt voor het internet. Ook deze tapes kunnen wij u geheel kosteloos toesturen door contact met ons op te nemen via het Forum en Members Area. Ook vindt u daar een lijst met boeken waar u een keuze uit kan maken en gratis toegestuurd kan krijgen.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Geven jullie ook een blad of periodiek uit ?
Uw webside vond ik interessant, en ik zou graag nog wat literatuur van u ontvangen, geeft u een periodiek uit of zo ?
Antwoord Nee, althans niet op papier. Zoals hierboven beschreven plaatsen we al ons onderwijs op het internet. Wel kunt u zich aanmelden voor het Forum en Members Area waardoor u zich automatisch op de mailinglist zet voor bericht van nieuwe artikelen of verhalen op de IHAO Thema Sites. Deze verschijnt een paar keer per jaar. U bent dan niet verplicht om deel te nemen aan het Forum. Mensen melden zich om verschillende redenen aan voor het Forum en Members Area. Het kan dus ook alleen zijn om de nieuwsbrief te ontvangen of om toegang te hebben tot de Parelduikers artikelen en verhalen.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Blijven de artikels op de site staan ?
Blijven al deze artikels op jullie site staan ? Ik heb voorlopig geen printer om ze af te drukken en ik wil ze graag bewaren en 'k ben bang dat ze er misschien vroeg of laat zouden afgaan. Kan je me hieromtrent een antwoord geven ?
Antwoord Wees gerust, alle artikels blijven gewoon op het internet staan. Wel kan het zijn dat we van internet adres veranderen. We zullen dan altijd vanaf het oude adres een link plaatsen naar het nieuwe adres. Ook zijn we na een verhuizing naar een ander internet adres altijd wel weer via google te vinden met zoekwoorden als profetisch of teritoriale oorlogsvoering of kerkgeschiedenis of iets dergelijks. Het is altijd verstandig om het internet adres van de website (in dit geval: https://ihao.deds.nl) aan uw favorieten toe te voegen. Ook als u lid bent van het Forum en Members Area krijgt u altijd per e-mail een verhuisbericht !
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Hoe kan ik artikels en verhalen opslaan ?
Antwoord Zie: deze vraag
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Tip - Volledig scherm
Antwoord Voor diegenen die hier nog niet mee bekend zijn. U kunt met de F11 toets op uw toetsenbord het scherm maximaliseren. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft, maar het kan een stuk prettiger of rustgevender zijn bij het lezen van artikels.
[ Terug naar boven ]
Onderwerp: Nawoord
Antwoord Tot zover deze Veel Gestelde Vragen. Mochten u nog vragen hebben dan kunt u die stellen op het Forum en Members Area.

Namens IHAO
De Beheerder
[ Terug naar boven ]