Inhoud:Inter-Actieve Serie Gebeds-Reizen
U kunt deze reizen zien als verhalen waar u zelf in meespeelt. Spelenderwijs kunt u zo in aanraking komen met de dingen van God. Stap in het verhaal en ontmoet zo de werkelijkheid. Velen durven zich niet in de gaven van God te bewegen, daarom is deze serie opgesteld, om de drempel te verlagen, om de gelovigen een handvat te geven. De scheiding tussen verhaal en werkelijkheid zal steeds meer vervagen, maar u blijft in de mogelijkheid om dit puur als een verhaal te ondergaan, de keuze is aan u. Wij wensen u veel plezier op uw reis.
Deel 1 - De Territoriale Reis
Deze reis is voor diegenen die bezig zijn met territoriale strijd. Dit verhaal is als een voertuig voor een reis in de geestelijke wereld voor hen die de heersende machten onder ogen willen komen en hen willen bestrijden.
Deel 2 - De Profetische Reis
Wat is diepte onderscheiding, wie zijn die geesten waar hedendaagse profeten mee te maken hebben, en wat is groei-kennis.
Deel 3 - De Reis van Innerlijke Genezing
Innerlijke Genezing door Gods Dieren-Wereld. Voorgeslacht-verleden-nu = de lijn van de wond waarin we gaan werken. Blokkeringen in profetie / de ruggegraat-wond. Blokkeringen in interpretatie / apostolische wonden. Predictaatse wonden (blokkeringen en omwijzingen in het geestelijk reizen en groeien).
Deel 4 - De Hermitatische Reis (De Reis van IJs)
Een reis door het ijskasteel van God en nieuwe ijskristallen voor onderzoek en strijd.
Deel 5 - De Reis van het Toetsen
De berg van ijs. De Toets-Altaren. De Twijfel-Zone. Noodzakelijke en Heilige Voorportaal van het Geweten. De gangen der gebreken.
Reisonderdelen Deel 1 - Cleaners & Voertuigen
Belangrijke onderdelen voor het verbeteren en effectiever maken van de gebedsreizen. U kunt twee onderdelen voor het reizen bijvoegen en updaten, om het reizen te verbeteren en te vergemakkelijken. Het eerste onderdeel bestaat uit "cleaners". Dat zijn schoonmaak, toets en level-verhogings-delen. En als tweede : "voertuigen", om de voertuigen waarmee u reist uit te bouwen voor meer resultaat, betere bescherming, meerdere mogelijkheden, betere wapens etcetera. Het is aan te raden om een balans in zowel de reizen als de verschillende onderdelen te creeeren voor het beste resultaat. Een goede reis toegewenst.