Index A-ZDe Geestelijke Wereld > Natuurwetten gw
Alles in natuur zijn betekenis, aan kleuren, vormen, variaties
Alles heeft in de natuur zijn betekenis, aan kleuren, vormen en variaties en ze laten allemaal iets, een deel van de natuur van God zien.
Lust je een bepaald eten niet dan kan dat een geestelijke gebondenheid zijn.

Alles wat hier gebeurt is symbolisch, wordt uitgewerkt in het geestelijke
Aan alles waarde geven. Job ging naar God en kreeg niet de een of ander geestelijk antwoord, maar moest de natuur ingaan. Op die manier leerde hij over God/de geestelijke wereld. Van hoe God werkt, structuren, bouwwerken. Alles op goede manier gaan bouwen.

Heersen vanuit de geestelijke wereld over de natuurlijke wereld
We moeten regeren vanuit de vierde dimensie over de 3e dimensie, vanuit het geestelijke over het natuurlijke. Zoals het nu is, is het niet door God bedoeld. En Adam en Eva dan ? Dat is het. Die leefden juist voor de zondeval, toen was de wereld niet zoals hij nu is -> met paradijs cq in paradijselijke staat. Toen was het een eenheid, die vierde en derde dimensie, die scheiding, die val in het natuurlijke, die was er niet. De situatie was toen heel anders, niet zoals het nu is. Zij heersten vanuit de geestelijke wereld over de natuurlijke. Staan er boven. Verwezen met elkaar nog steeds, alleen we regeren er niet meer uit. Gebeden eerst vestigen in geestelijke /zweven over zwaartekracht.

Materie heel belangrijk/dingen vestigen in de gw
De materie is juist heel belangrijk, werkt God doorheen. Voorbeeld van afwassen, boodschappen doen, al die dingen hebben een geestelijke betekenis, en wat dat betreft heeft de duivel ook nog een aardig handje in je leven. God, de Heilige Geest gebruikt die dingen om dingen te vestigen in de geestelijke wereld. Zit weer dualisme achter, een valse scheiding tussen stof en geest. Vb van kopje met afwassen, link naar China, eens een goede schoonmaakbeurt geven.

Wisselwerking natuurlijke wereld - geestelijke wereld
Vanuit het profetische ga je op een gegeven moment meer leren over de wisselwerking tussen de geestelijke en de natuurlijke wereld en mag je vanuit Gods wil bepaalde technieken gaan gebruiken. Zo zagen we in een visioen een bol van ijs over een evangelie gemeente hangen waar een hoop kilheid en harteloosheid heerste. In die bol zagen we in de kern een vuurbol. Een kern die toch wel radicaal is, die willen voor God gaan.
Van buitenaf kan dit ijs niet smelten, maar van binnenuit. Ik kon vanuit Gods wil, anders toverij, deze bol voor me gaan zien, gaan visualiseren en dat vuur groter laten worden. De opdracht is wel om daarin de juiste houding te hebben. In de Geest van liefde. Niet geest van moord, haat, heeft averechts effect ! Uiteindelijk dus een positief effect vanuit de geestelijke wereld in het natuurlijke -> de houdingen zullen veranderen.

Visualisatie, inleving = effect van geestelijke in natuurlijke.

De uitwerking van geloof kan dmv spreken, handelen, klappen = effect van natuurlijke in de geestelijke wereld en van daaruit weer in het natuurlijke ! Handeling in het natuurlijke is handeling in het geestelijke, vb van zwaard, of iets op het altaar leggen. (Zie later ook toetsen, drietand)
Een andere voorbeeld van het effect van het geestelijke in het natuurlijke en weer terug is de ontmoeting die iemand had met een vuurspuwende draak tijdens een stuk geestelijke oorlogsvoering in de geestelijke wereld. De persoon die dit overkwam deed als een gek zijn gezicht onder de kraan deed omdat het gigantisch brandde, want die vuurspuwing in de geestlijke wereld had wel direct een effect in het natuurlijke dus vandaar en dan helpt het dus wel degelijk om in het natuurlijke je gezicht onder te kraan te duwen, wat ook weer een effect in het geestelijke heeft.
Zie ook het Handboek ter Bestrijding van de New Age waar het een en ander verder uitgelegd wordt hoe u beschermingsmuren kunt bouwen in de geestelijke wereld en andere technieken die u in geloof kunt toepassen in de geestelijke strijd:
https://ihao.deds.nl/static/antinewageweb/