Index A-ZDe Geestelijke Wereld > De technologische biologische natuurkundige niveaus
"God doet er niets mee en wij wel"
Vreemde veronderstelling die heerst onder christenen dat God niets met technologie doet en wij wel. Dan krijgt die god die ze dienen zoveel macht, dan worden ze bang voor hem. Als mensenvaag blijven.. (ging ook over techniek), dus jij wil als god zijn God doet er niets mee en wij wel. In principe zijn het allemaal vastgelegde zaken in principes en technieken.

Eerste uitleg van de technisch, biologisch en natuurkundige niveua's

- God houdt zich bezig met al deze niveau's
- De engelen en demonen bevinden en bewegen zich in al deze niveau's
- De mens bestaat in al deze niveau's. De duivel/ het kwaad ook
- De geestelijke wereld is onder te verdelen in deze niveau's

Geestelijke supercomputers/wonderen
God werkt ook met computers, supercomputer, alleen dan geestelijk, op geestelijke energie. Zij zorgen ervoor dat benen weer aangroeien, scheppingswonderen enz.

Het Is allemaal aanwezig in de geestelijke wereld:
De Technologie is zeer hoog in de geestelijke wereld/ was er honderden jaren geleden ook al. Iedere uitvinding is of uit God geinspireerd of uit de duivel. Dat is allemaal al aanwezig in de geestelijke wereld.

Menselijk lichaam computer/controle
Het menselijk lichaam is ook een computer, wel met een vrije wil, anders zou het weer een robot zijn. Als je slaapt bijvoorbeeld, wordt alles toch gewoon geregeld, alles gaat door, maar we kunnen daar boven uit stijgen en er controle over uitoefenen. Zo zijn er mensen in het occulte die hun hart stil kunnen laten staan, maar kan natuurlijk ook aan Gods kant.