Inhoud:Rechterlijk Journaal De Zondvloed
In deze serie worden opmerkelijke verbanden blootgelegd tussen de verschillende hedendaagse bewegingen. Ten diepste opereren de bewegingen en anti(alles)-bewegingen vanuit dezelfde geest. Een boodschap die vooral mensen uit de hoek van het maandblad de Oogst, Bijbel en Onderwijs, Stichting Promise en Werkgroep Terug naar de Bijbel eens goed ter harte moeten nemen. Blijkt dat je per ongeluk mee strijdt in het kamp van de vijand. Wat een blunder bega je dan. En eigenlijk ben je aan het strijden tegen God !
Deel 1 - De valse leer van de onintegratie van God
Er zijn twee krachten in het Christendom bezig: het geïntegreerde kruis en het ongeïntegreerde kruis. Het eerste zegt: Jezus draagt het kruis en jij ook. Het tweede zegt: Jezus draagt het en 'thats it !'
Deel 2 - Het anti-strijd-complex
De vrucht van Toronto en Anti-Profetie uit zich in Anti-Strijd, want valse rust dempt alle onderscheiding uit. Hiermee bedoel ik dat men eigenlijk niet meer over demonen en geestelijke oorlogsvoering wil praten. Men vindt dat negatief. Je moet het over de Heer hebben en je dan vooral richten op het volbrachte verlossingswerk: satan is verslagen.
Deel 3 - De wraak van Pinokkio, de opkomst van de valse rechters
Velen gaan vandaag ten onder zonder enige hulp, terwijl wij ons bezig houden met de nieuwste aanwinsten van de opwekkingsbundel. Ja, die noot zit er nog niet helemaal in, hoe lang zal ik m’n handen in de lucht houden. Zal ik erbij juichen. Hoe kunnen we de Heer het beste prijzen. STOP ! We zingen elkaar het graf in.