Inhoud:Apostolisch Front-nieuws De Orkaan
Diverse geloofsopbouwende artikels !
Deel 1 - De verborgen bronnen van de Geestesgaven - deel 1
Wij willen zo graag voelen, zien, horen, ruiken en proeven in de geestelijke wereld. Wij willen zo graag de gaven van de Geest ontvangen. Maar God geeft ons die niet zomaar. Ontdek de sleutels tot het ervaren van God en het horen van Zijn Stem. Een belangrijk artikel over het plaatsvervangend lijden.
Deel 2 - De vier seizoenen in ons leven

In dit artikel maken we een begin met de bespreking van diverse geestelijke seizoenen in een christenleven. Een belangrijk seizoen in het volgen van Jezus is die van de weg van het verborgene, belangrijk om los te komen van mensenvrees, eerzucht, machtsstreven en trots. Ontdek de strategieën die tot overwining leiden.

Deel 3 - Het geheim van de dankbaarheid
Dit is het vervolg van de Orkaan Deel 1 - De verborgen bronnen van de Geestesgaven. Als we meer willen hebben van Gods Geest, meer vruchten of meer gaven, dan moeten we stoppen met het telkens bidden. Stoppen met bedelen. We moeten eerst dankbaar worden, anders zijn onze gebeden een grote gruwel voor God (Spr. 15:8).
Deel 4 - De kerk en de zeven dwergen
De kerk waant zichzelf als sneeuwwitje zo schoon, maar heeft zeven oerlelijke dwergen. Zeven redenen om niet te hoeven groeien !
Deel 5 - De dieren van het Paradijs
In dit artikel onderzoeken we waarom God ondanks dat Hij de gehele aarde onder een vloed deed komen, toch de dieren mee deed gaan in de ark. Welke rol vervullen de dieren in het hart van God en in deze schepping. Ontdek dat de Ark en de Dieren en Gods Wet en Gehoorzaamheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Deel 6 - John Wimber terug uit Toronto ! - De strijd tegen schoolziekte
Over de parallellen tussen de New Age krachten en werkingen in de wereld en kerk. En wat doet u ? Spijbelen en feestvieren of verder leren ?
Deel 7 - De waarheid over zelfmoord
Geen hoop meer voor zelfmoordenaars ? God ziet wat er achter de schermen van een zelfmoord-actie gebeurt ! Een kijkje achter de schermen.