Inhoud:Geestelijke Wetten en Principes
Aanvankelijk een plaats voor diverse artikels niet behorende tot een bepaalde serie, maar het kopje geestelijke wetten en principes dekt zeker de lading. Er valt nog veel te leren. Niets gaat automatisch, of juist wel ? Dat is het hem nu juist !
Anti-stoffen tegen onreinheid Deel 1
Voor al die jongens en meisjes en mannen en vrouwen die strijden met onreinheid, onreine gedachten en zelfbevrediging, in hun leven, en die bemerken dat dit een sta-in-de-weg is in hun relatie met God en er dus serieus aan willen gaan werken. Ontdek een van de overkoepelende organen van de hel die mogelijk ook zijn wortels nog in u heeft vanuit uw oude leven.
De Kracht van Gods Tranen
Weer een belangrijk artikel over het plaatsvervangend-lijden: de ware liefde en de weg naar het hart van God.
De overwinning over Gog
Lees alles over een gevaarlijke occulte demon van het pseudo christendom !
Operatie Eindtijd - Speur uw ontbrekende schakel op
Deze levensbelangrijke boodschap vanuit Gods Woord wil u aantonen en aanreiken datgene wat de gemeente van Christus sinds de eerste paar eeuwen van de jaartelling door ongehoorzaamheid en wereldsgezindheid heeft verloren; de christenwereld is de afgelopen duizenden jaren diep in het rijk der duisternis neergedaald.
Ontdek datgene wat er nog in uw leven geplant moet worden en datgene wat er nog uit uw leven weggesneden moet worden. Dit is tevens het in de serie De Bediening van Innerlijke Genezing - De Weg van de Vlinder Part II beloofde artikel waarin uitleg zou komen over het Ware-bloedgebruik en de betekenis van het bloed van Christus !
Vampirisme in de kerk

Vampiristische geesten ? Jazeker, en geen kleintjes ook. Ze controleren een hoop processen achter de schermen van mensenlevens en kerken. In dit artikel worden vijf belangrijke vampieren (vampiristische geesten) besproken waar we allemaal mee te maken hebben in het dagelijks leven.

Veiligheidsriemen en Aanbevolen Boeken, Muziek en Films
Boeken, Muziek en Films die we voor dit moment kunnen aanbevelen. Op Zijn tijd zal de lijst verder worden uitgebreid. Ook bevat dit onderdeel een handleiding met geestelijke veiligheidsriemen voor het aanschaffen en lezen/luisteren/kijken van boeken, muziek en films.