Geestelijke Wetten en Principes Vampirisme in de kerk 2000

Vampiristische geesten ? Jazeker, en geen kleintjes ook. Ze controleren een hoop processen achter de schermen van mensenlevens en kerken. In dit artikel worden vijf belangrijke vampieren (vampiristische geesten) besproken waar we allemaal mee te maken hebben in het dagelijks leven.


Vampieren in de kerk ? Ja. Is het bijbels ? Ja. In het Oude Testament spreekt een van de profeten over nacht-geesten, wat ook vertaald kan worden met vampieren. Een vampier is een zuigende geest, een bloed-zuiger waar het bijbelboek Spreuken over spreekt. Johannes zegt dat de duivel gekomen is om te stelen, de duivel is een dief, en dus... een vampier.

Wel nu, kunnen zij in de kerk komen ? Ja, de duivel vaarde eens in de discipel Petrus om Jezus weg te trekken van het kruis. Hij kon zelfs in het paradijs komen. Maar soms zien mensen hem niet want hij is een meester der vermomming.

Er zijn vele soorten vampieren. Ik zal er een paar bespreken:

1. DE VAMPIER VAN VALSE GENEZING

 


Deze steelt energieën van mensen en gebruikt deze/het om andere mensen mee te genezen. Het lijkt erop dat hij een goed werk doet, maar de genezing is gestolen. Het is gebouwd op misdaad. We zien dit in het dagelijks leven. Sommige mensen worden moe en nog moeier, zieker en zieker en andere worden gezonder en lachen altijd en hebben plezier. Sommige mensen zuigen anderen uit. Ze gebruiken energieën die niet voor hen bestemd zijn. Ik doel hier op een rechtvaardige engergie-verdeling. We moeten ons richten op de balans tussen energie geven en energie ontvangen in alle gebieden, anders kan onze persoonlijkheid van vampiristische aard zijn.


De wereld zal je dat niet vertellen, ze zullen je eren voor je ..... en je lachen, vanwege je kracht, maar God meet je niet op die manier, Hij kijkt naar je hart, naar je diepste intenties. Als je groter en rijker wilt zijn, pas dan op voor de vampieren want ze staan te kloppen aan je deur. Een heleboel van de zogenaamde geestelijke ambities zoals een genezer of een schrijver willen zijn, zijn niets meer dan verlangens voor eer, status quo en macht over mensen. En dat is hoe Lucifer uit de Hemel viel. HOOGMOED,,,,, kijk naar mij !!!!!

Wist u dat een heleboel vormen van overvloed en groei het werk van vampieren is ? Een heleboel genezingen zijn het werk van vampieren, inderdaad. Dit is tot stand gekomen doordat een heleboel genezings-diensten niet gebaseerd zijn op de bijbelse manier.

De bijbel zegt in Timótheus dat het niet toegestaan is genezende handen te leggen op iedereen. Genezing is heilig. Het is niet voor de zwijnen. In mijn eigen genezings-diensten ervaarde ik soms dat er een kracht over m,n handen kwam die mij blokkeerde m,n handen te leggen op een zekere persoon. Ik kon m,n handen niet bewegen naar de persoon die kwam voor gebed. Eerst moet er het afleggen van zonden zijn, berouw, anders zullen de zonden groeien. Bij genezingen die gedaan worden in overmoed groeien de zonden.
Ziekte, pijn en moeilijkheden kunnen een tucht zijn om zonden te blokkeren, zegt de bijbel in Korinthiers. Soms plant God een doorn in het vlees om ons te beschermen tegen zonde. Wanneer we die doorn verwijderen, verwijderen we de bescherming. Zonde maakt andere kappot, het is vergif, het zuigt uit. Lieve vrienden, kijk naar dit mechanisme. Wanneer God niet wilt dat u genezen wordt, kan u genezen worden door een demonische geest, een vampier, die uw ziel kan binden. De genezende energie is in feite een gestolen energie van een andere persoon.
Hou dit vampiristische mechanisme in de gaten. Deze vampier staat recht voor ons en klopt aan onze deuren. Wanneer u geen tucht wilt ontvangen, wanneer u het kruis niet wilt dragen, dan leeft u in valse vrede, gestolen vrede. Veel van de hedendaagse genezers zijn bezeten van deze vampiristische geest. WEES GEWAARSCHUWD !!!!!!!

De bijbel zegt dat er in het laatste der dagen vele valse genezers en valse profeten zullen zijn. Een geestelijke vader van mij zei eens: "Ze beloven voorspoed, maar hun kruis is een bloedloos hout. Het zijn dienaren zonder littekens. Verlokt wordend door vleselijke begeertes." En dat is waar, wanneer je zegt dat je Jezus volgt, wel, denk dan twee keer, Zijn grootste taak was sterven aan een kruis.

2. DE VAMPIER VAN PROJECTIE

 


Wel, deze laat ons zien hoe ze mensen uitzuigen: Het is normaal om eerst over je eigen zonden na te denken en dan pas over de zonden van anderen. Kijk eerst maar eens in de spiegel. Deze vampier draait het verhaal helemaal om. Wanneer je zelf een probleem hebt, dan richt hij je aandacht op iemand anders zodat je je eigen rommel niet hoeft te zien. Dit is een manier om blind te worden voor je eigen tekortkomingen. Het is een vorm van valse zelf-bescherming. Je projecteert je eigen fouten op anderen en denkt goed over jezelf. Op deze manier steel je energieën van anderen.

3. DE VAMPIER VAN IJDELE PRAAT


Deze werkt door een heleboel bedienaars, of mensen die denken dat ze de taak hebben om te bedienen aan anderen. Hij brengt de mensen in slaap door te zeggen dat God zo blij met hen is, dat Jezus alles zal vergeven en dat alles goed en wel is. Hij zaait het zaad van projectie en valse genezing. Het is een vampier die alle vormen van berouw, aansprakelijkheid, spijt en boetedoening wegzuigt en op die manier de hele kerk in de vernietiging brengt. Maar we hebben de kringloop van berouw nodig om van zonde af te komen, het is ons ingebouwde verschonings-systeem, onze geestelijke nieren.

4. DE VAMPIER VAN JALOEZIE EN VERGELIJKING


Wannneer je iets in iemand anders ziet wat je zelf niet hebt, dan moet je jezelf deze vragen stellen:

  • Wil God dat ik dit ook heb ?


  • Is het tijd voor mij om dit nu te hebben ?

En je moet dit tegen jezelf zeggen:

  • Wanneer God niet wil dat ik dit heb, dan wil ik het ook niet, want dan heb ik het niet nodig, en het kan alleen maar een gevaar voor me zijn.


  • Wanneer God dat ook voor mij wil, dan ben ik nu heel erg dankbaar dat ik deze persoon heb mogen ontmoeten om mij te laten zien wat God voor me wil. Ik kan leren van deze persoon. Deze persoon heeft een bedoeling in mijn leven.

Dit is een zeker medicijn voor het weg laten vloeien van jaloezie.

Vergelijk jezelf niet met anderen, vergelijk jezelf met wat God wil dat je nu bent, hebt en doet. En onthoud : er is altijd een weg om dat te bereiken.

 

5. DE VAMPIER VAN RODDEL


Dit is een vampiristische vermenigvuldiger. Je traint anderen in vampirisme, zodat je extra kracht hebt om iemand naar beneden te brengen. Het is de vergadering der vampieren. Vooroordelen en leugens zijn de manieren om een snelle grip op iemand te krijgen, in het bijzonder door te roddelen naar anderen. Dan is de vampier-beker echt overvloeiende.

H.T. Strijker, hermitaat

In de Veel Gestelde Vragen - Diverse vragen (1) werd nog een vraag gesteld naar aanleiding van dit artikel.